góry
morze
jeziora

Potrzebujesz nowszej wersji Flash Player Kliknij żeby zainstalować
szukaj też w okolicy
pensjonaty, pokoje wille
domki
hotel / motel
agroturystyka
pole namiotowe / kemping
mieszkania / apartamenty
SPA
sanatoria / rehabilitacja
zamki, pałace
schronisko
całoroczny
z łazienką
parking
wyżywienie w obiekcie
ogólnodostępna kuchnia
plac zabaw dla dzieci
teren ogrodzony
TV w pokoju
Internet
klimatyzacja
płatność kartą
akceptujemy zwierzęta
sala bankietowa
sala konferencyjna
ułatwienia dla niepełnosprawnych
basen
wczasy w siodle
narty
wędkarstwo
spływy kajakowe
żeglarstwo
golf
Wybierz przynajmniej jedno kryterium wyszukiwania.
 

Pliki cookies i polityka prywatności serwisu zaplanujurlop.pl

 

Szanujemy Twoje prawo do prywatności, dlatego prosimy abyś zapoznał się z tym dokumentem.


Ukazujemy w nim, w jakim celu zbieramy dane, w jaki sposób je przetwarzamy oraz informujemy Cię ze masz prawo do wglądu, zmiany swoich danych oraz ich usunięcia z naszej bazy.
Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, nie możesz niestety zarejestrować się w naszym serwisie.


1. Jakie dane osobowe są zbierane?
1.1 Podczas zakładania konta
Rejestrując się na naszej stronie w celu umieszczenie ogłoszenia poprosimy Cię abyś w formularzu rejestracyjnym podał swoje imię, nazwisko lub nazwę firmy, adres zamieszkania lub adres kontaktowy. W celu ułatwienia kontaktu będziemy potrzebowali również Twojego adresu email oraz numeru telefonu.
1.2 Podczas rejestrowania obiektu (pensjonat, hotel, pole namiotowe ….)
W momencie rejestrowania ośrodka, podajesz dane kontaktowe dla turysty, który potencjalnie mógłby skorzystać z Twojej oferty. Te dane będą widoczne na stronie z reklamą Twojego ośrodka. W związku z tym będą publicznie dostępne i nie mamy wpływu na to jak zostaną wykorzystane przez internautów.
1.3 Podczas wpisywania się na listę mailingową
Wpisując się na listę mailingową zostaniesz poproszony o podanie jedynie adresu e-mail. Aby mieć pewność, że ten adres został podany faktycznie przez właściciela konta, wyślemy do Ciebie maila potwierdzającego wpisanie na listę mailingową. Mail będzie zawierał również informację w jaki sposób wypisać się z listy mailingowej.
1.4 Dane zbierane automatycznie.
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

2. W jaki sposób będziemy wykorzystywać zebrane dane?
Nie gromadzimy danych osobowych w celu odsprzedania ich osobom trzecim. Dane uzyskane podczas rejestracji będą wykorzystane tylko zgodnie z przeznaczeniem opisanym w paragrafie 1. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.
Serwis zaplanujurlop.pl  zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, które zarejestrowały się u nas w serwisie akceptując tym samym naszą politykę prywatności.
Zebrane adresy email, nigdy nie będą udostępnione innym osobom fizycznym lub firmom.
Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych.
Dane osobowe podane przy ofertach/ogłoszeniach związanych z serwisem www.zaplanujurlop.pl są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mamy możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji.

3. W jaki sposób będziemy się z Wami kontaktować?
Najczęstszą forma kontaktu między serwisem zaplanujurlop.pl a obiektem umieszczającym ogłoszenie na naszych stronach będzie forma elektroniczna (email), jednak w przypadku braku możliwości kontaktu w tej formie lub gdy forma elektroniczna będzie niewystarczająca, będziemy kontaktować się listownie wysyłając przesyłki na adres kontaktowy. W pilnych sprawach dopuszczamy możliwość kontaktu telefonicznego.

4. Zmiany danych osobowych.
Obiekt zarejestrowany w naszym serwisie ma prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia swoich danych osobowych. Może to się odbyć po zalogowaniu w systemie przez stronę www, lub przez zgłoszenie żądania usunięcia danych osobowych listownie.

5. Wykorzystanie cookies.
Niektóre obszary Serwisu mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.
Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Cookies nie są szkodliwe  ani dla komputera, ani dla jego użytkownika, oraz jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku.

6. W jaki sposób chronimy Twoje dane?
Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem podczas gdy podajesz Swoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Serwer, z którym się łączysz, posiada ceryfikat wystawiony przez"The USERTRUST Network" co dodatkowo pomaga nam zapewnić ochronę Twoich danych. Dodatkowo dostęp do naszych baz danych mają tylko osoby upoważnione przez serwis zaplanujurlop.pl

7. Prawo wyboru.
Nawet podczas rejestracji masz prawo wyboru, jakie dane chcesz podać. Jednak bez podania danych oznaczonych jako wymagane, rejestracja w serwisie nie powiedzie się.

8. Zmiany polityki prywatności
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.
Jednak jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nasz serwis  nie sprzedaje i nie udostępniam osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów serwisu zaplanujurlop.pl bez ich zgody.

9. Pytania
Staramy się stale podnosić jakość usług i zapewnić jak najwyższy stopień zabezpieczenia Waszych danych osobowych.
Jednak, jeżeli uważacie, że możemy coś jeszcze poprawić, jesteśmy otwarci na Wasze sugestie i propozycje. Prosimy o przesyłanie ich na adres: bezpieczenstwo@zaplanujurlop.pl

10. Nazwa i adres firmy
W chwili obecnej serwis nie ma charakteru działalności komercyjnej. Korzystanie z niego jest w pełni bezpłatne. Serwis jest tworzony przez grupkę zapaleńców, którzy postanowili sprawdzić swoich sił w tym obszarze i zdobyć nowe doświadcznie.
Jeżeli chcesz się z nami skontaktować to prosimy o przesłanie maila na adres kontakt@zaplanujurlop.pl

Prawa autorskie

Copyright © 2008 serwis zaplanujurlop.pl

Zawartość stron w tej domenie oraz nazwa domeny podlegają ochronie prawnej. Dokumenty, artykuły, grafiki, skrypty i inne pliki tworzące serwis na tej domenie stanowią własność serwisu zaplanujurlop.pl lub zostały wykorzystane za zgodą osób uprawnionych.

Kopiowanie i rozpowszechnianie za pomocą jakiejkolwiek metody poligraficznej czy elektronicznej jest zabronione, chyba że zostało inaczej uzgodnione z właścicielami serwisu zaplanujurlop.pl

 

Wyłączenie odpowiedzialności

Chociaż dołożono wszelkich starań, by informacje na tej stronie były jak najbardziej prawidłowe, właściciele serwisu zaplanujurlo.pl nie ponoszą odpowiedzialności za jej treść.

Materiały mogą zawierać nieścisłości i błędy w pisowni. Autor nie gwarantuje autentyczności fotografii, ani opisów dostarczonych przez reklamujące się w serwisie ośrodki.

Autor nie ponosi żadnej odpowiedzialności za pomyłki, niedokładności, braki i inne błędy oraz nieaktualność lub nieautentyczność jakichkolwiek informacji zawartych na stronie.

 

 

 W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji kontakt@zaplanujurlop.pl